SCHOTT Hungary Kft

SCHOTT Hungary Kft

Telephely

A vállalatot 1993-ban alapították Lukácsházán. A gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártása modern termelő gépekkel 26 000 négyzetméteren történik. A SCHOTT csúcsminőségű termékei iránt nagy a kereslet. A vevők között hazai és külföldi gyógyszeripari vállalatok egyaránt megtalálhatóak. A gyártás modern gyártósorokon, szigorúan szabályozott folyamatok szerint történik. A termékeink automatizált gyártósorokon készülnek, ahol a termelőgépek különböző speciális kamerarendszerekkel rendelkeznek. A késztermék a formázást követően mérősoron keresztül és a feszültségmentesítési lépés után a szomszédos csomagoló helyiségbe kerül, ahol a kozmetikai megfelelőség ellenőrzése után csomagolják. A kritikus méretekt 100%-os ellenőrzése minden gyártósoron biztosított.

Cégünknél folyamatos a felvétel vizuális ellenőr, gépkezelő és mester pozíciókra, melyekre jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehetséges.

Termékek

Évente közel 1,7 milliárd üvegcsét, ampullát és a cukorbetegség kezelésében használt karpullát gyártunk több féle színben és minőségben. A termékek előállítása a jelenleg érvényben lévő nemzetközi szabványoknak és a vevői igényeknek megfelelően történik.
  • Ampullákat 1 ml-től 40 ml-ig,
  • Üvegcséket 1 ml -től 40 ml-ig.
  • Az inzulinhoz használt karpullák a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.
  • A választék széles skálán mozog a standard termékektől az egyedi tervezésű termékekig.
  • A közelmúltban kezdtük el egy új termék, a duplakamrás üveg (Act-O-Vial) gyártását. 
A minőségnek kulcsszerepe van a vevői biztonság és elégedettség biztosításában.
empty

SCHOTT Group

A Gyógyszeripari Csomagolóanyagok (Pharmaceutical Packaging, PP) üzletágban a SCHOTT vezető szerepet tölt be a gyógyszeripari cégeknek szállító vállalatok között. Világszerte 13 országban, több mint 600 gyártósoron, hozzávetőleg 9 milliárd darab fecskendőt, karpullát, üvegcsét és egyéb speciális üvegterméket gyártunk üvegcsőből. A kiváló minőségű alapanyagok, a modern gyártási folyamatok, a legújabb technológiák alkalmazása, valamint a folyamatos kutatások és fejlesztések által igyekszünk megfelelni a vevők és ezáltal a piac által támasztott elvárásoknak.

A termelés a GMP (Good Manufacturing Practice, Helyes (Gyógyszer)Gyártási Gyakorlat) követelménye szerint zajlik, és az előállított termékek megfelelnek a vonatkozó nemzetközi szabványoknak. A SCHOTT Hungary Kft. kompetens és megbízható partner ma és az elkövetkezendő években.
empty
Szakkiállítások és rendezvények
29.
May
Trade fair ECTC - 2019 IEEE 69th Electronic Components and Technology Conference, Las Vegas, NV, United States, 29.05 - 30.05.2019
18.
June
Trade fair CPhI China, CPhI China, 中国, 18.06 - 20.06.2019
24.
June
Trade fair LASER World of Photonics, Munich, Deutschland, 24.06 - 27.06.2019
25.
June
Trade fair Sensor + Test, Nuremberg, Deutschland, 25.06 - 27.06.2019
Kapcsolat
contact-home.png
SCHOTT Hungary Kft.
Otto Schott utca 1
9724 Lukácsháza
contact-phone.png
E-Mail to SCHOTT+36 (0) 94 568 400
empty
A SCHOTT ezen a weboldalon süti (cookie) fájlokat használ, azért hogy az oldalak használatát megkönnyítsük és hogy Önnek a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Oldalaink használatával Ön ebbe beleegyezik.