SCHOTT Hungary Kft

SCHOTT Hungary Kft

Telephely

A vállalatot 1993-ban alapították Lukácsházán. A gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártása modern termelő gépekkel 26 000 négyzetméteren történik. A SCHOTT csúcsminőségű termékei iránt nagy a kereslet. A vevők között hazai és külföldi gyógyszeripari vállalatok egyaránt megtalálhatóak. A gyártás modern gyártósorokon, szigorúan szabályozott folyamatok szerint történik. A termékeink automatizált gyártósorokon készülnek, ahol a termelőgépek különböző speciális kamerarendszerekkel rendelkeznek. A késztermék a formázást követően mérősoron keresztül és a feszültségmentesítési lépés után a szomszédos csomagoló helyiségbe kerül, ahol a kozmetikai megfelelőség ellenőrzése után csomagolják. A kritikus méretekt 100%-os ellenőrzése minden gyártósoron biztosított.

Cégünknél folyamatos a felvétel vizuális ellenőr, gépkezelő és mester pozíciókra, melyekre jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehetséges.

Termékek

Évente közel 1,7 milliárd üvegcsét, ampullát és a cukorbetegség kezelésében használt karpullát gyártunk több féle színben és minőségben. A termékek előállítása a jelenleg érvényben lévő nemzetközi szabványoknak és a vevői igényeknek megfelelően történik.
  • Ampullákat 1 ml-től 40 ml-ig,
  • Üvegcséket 1 ml -től 40 ml-ig.
  • Az inzulinhoz használt karpullák a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.
  • A választék széles skálán mozog a standard termékektől az egyedi tervezésű termékekig.
  • A közelmúltban kezdtük el egy új termék, a duplakamrás üveg (Act-O-Vial) gyártását. 
A minőségnek kulcsszerepe van a vevői biztonság és elégedettség biztosításában.

SCHOTT Group

A Gyógyszeripari Csomagolóanyagok (Pharmaceutical Packaging, PP) üzletágban a SCHOTT vezető szerepet tölt be a gyógyszeripari cégeknek szállító vállalatok között. Világszerte 13 országban, több mint 600 gyártósoron, hozzávetőleg 9 milliárd darab fecskendőt, karpullát, üvegcsét és egyéb speciális üvegterméket gyártunk üvegcsőből. A kiváló minőségű alapanyagok, a modern gyártási folyamatok, a legújabb technológiák alkalmazása, valamint a folyamatos kutatások és fejlesztések által igyekszünk megfelelni a vevők és ezáltal a piac által támasztott elvárásoknak.

A termelés a GMP (Good Manufacturing Practice, Helyes (Gyógyszer)Gyártási Gyakorlat) követelménye szerint zajlik, és az előállított termékek megfelelnek a vonatkozó nemzetközi szabványoknak. A SCHOTT Hungary Kft. kompetens és megbízható partner ma és az elkövetkezendő években.
Szakkiállítások és rendezvények
31.
July
Trade fair 70th AACC Annual Scientific Meeting & Clinical Lab Expo, McCormick Place - Chicago, IL, United States, 31.07 - 02.08.2018
21.
August
Trade fair SPIE Optics + Photonics, San Diego, CA, United States, 21.08 - 23.08.2018
03.
September
Trade fair CPhI Middle East & Africa, Abu Dhabi, الإمارات العربيّة المتّحدة, 03.09 - 05.09.2018
04.
September
Trade fair Iran Pharma Expo, Teheran, I.R. Iran, 04.09 - 06.09.2018
Kapcsolat
SCHOTT Hungary Kft.
Otto Schott utca 1
9724 Lukácsháza
E-Mail to SCHOTT+36 (0) 94 568 400
A SCHOTT ezen a weboldalon süti (cookie) fájlokat használ, azért hogy az oldalak használatát megkönnyítsük és hogy Önnek a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Oldalaink használatával Ön ebbe beleegyezik.

Dear visitor,

we’d like to invite you to participate in our survey regarding the usability of our web presence. Your feedback is important to us and will help us to further improve our information offer.

Please take the opportunity to share your opinion with us. It will only take 5 min of your time.

Thank you very much!
Your SCHOTT Online Team