SCHOTT Hungary Kft

SCHOTT Hungary Kft

Telephely

A vállalatot 1993-ban alapították Lukácsházán. A gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártása modern termelő gépekkel 26 000 négyzetméteren történik. A SCHOTT csúcsminőségű termékei iránt nagy a kereslet. A vevők között hazai és külföldi gyógyszeripari vállalatok egyaránt megtalálhatóak. A gyártás modern gyártósorokon, szigorúan szabályozott folyamatok szerint történik. A termékeink automatizált gyártósorokon készülnek, ahol a termelőgépek különböző speciális kamerarendszerekkel rendelkeznek. A késztermék a formázást követően mérősoron keresztül és a feszültségmentesítési lépés után a szomszédos csomagoló helyiségbe kerül, ahol a kozmetikai megfelelőség ellenőrzése után csomagolják. A kritikus méretekt 100%-os ellenőrzése minden gyártósoron biztosított.

Cégünknél folyamatos a felvétel vizuális ellenőr, gépkezelő és mester pozíciókra, melyekre jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehetséges.

Termékek

Évente közel 1,7 milliárd üvegcsét, ampullát és a cukorbetegség kezelésében használt karpullát gyártunk több féle színben és minőségben. A termékek előállítása a jelenleg érvényben lévő nemzetközi szabványoknak és a vevői igényeknek megfelelően történik.
  • Ampullákat 1 ml-től 40 ml-ig,
  • Üvegcséket 1 ml -től 40 ml-ig.
  • Az inzulinhoz használt karpullák a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.
  • A választék széles skálán mozog a standard termékektől az egyedi tervezésű termékekig.
  • A közelmúltban kezdtük el egy új termék, a duplakamrás üveg (Act-O-Vial) gyártását. 
A minőségnek kulcsszerepe van a vevői biztonság és elégedettség biztosításában.
empty

SCHOTT Group

A Gyógyszeripari Csomagolóanyagok (Pharmaceutical Packaging, PP) üzletágban a SCHOTT vezető szerepet tölt be a gyógyszeripari cégeknek szállító vállalatok között. Világszerte 13 országban, több mint 600 gyártósoron, hozzávetőleg 9 milliárd darab fecskendőt, karpullát, üvegcsét és egyéb speciális üvegterméket gyártunk üvegcsőből. A kiváló minőségű alapanyagok, a modern gyártási folyamatok, a legújabb technológiák alkalmazása, valamint a folyamatos kutatások és fejlesztések által igyekszünk megfelelni a vevők és ezáltal a piac által támasztott elvárásoknak.

A termelés a GMP (Good Manufacturing Practice, Helyes (Gyógyszer)Gyártási Gyakorlat) követelménye szerint zajlik, és az előállított termékek megfelelnek a vonatkozó nemzetközi szabványoknak. A SCHOTT Hungary Kft. kompetens és megbízható partner ma és az elkövetkezendő években.
empty
Szakkiállítások és rendezvények
18.
March
Trade fair DCAT Week, Lotte New York Palace, New York City, NY, United States, 18.03 - 21.03.2019
19.
March
Trade fair PDA Parental Packaging, Venice, Italia, 19.03 - 20.03.2019
20.
March
Trade fair LOPEC, Munich, Deutschland, 20.03 - 21.03.2019
26.
March
Trade fair Forum Labo Paris, Paris, France, 26.03 - 28.03.2019
Kapcsolat
contact-home.png
SCHOTT Hungary Kft.
Otto Schott utca 1
9724 Lukácsháza
contact-phone.png
E-Mail to SCHOTT+36 (0) 94 568 400
empty
A SCHOTT ezen a weboldalon süti (cookie) fájlokat használ, azért hogy az oldalak használatát megkönnyítsük és hogy Önnek a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Oldalaink használatával Ön ebbe beleegyezik.