Üdvözöljük a SCHOTT-nál

A SCHOTT egy közel 130 éves múltra visszatekintő cégcsoport, mely speciális üvegtermékeket, anyagokat, különleges összetevőket gyárt és fejleszt az emberek életminőségének javítása érdekében.
SCHOTT Hungary Kft

SCHOTT Hungary Kft - Kompetencia és innováció

A SCHOTT Hungary Kft. a gyógyszeripari vállalatok számára gyárt kiváló minőségű csomagolóanyagokat a nem szájon át történő alkalmazásra való készítményekhez
Rugalmasság, minőség, megbízhatóság

Rugalmasság, minőség, megbízhatóság

Kiváló minőségű nyersanyagok, professzionális gyártás, a legújabb technológiák alkalmazása és folyamatos kutatás-fejlesztés teszik lehetővé számunkra olyan innovatív termékek gyártását, amelyek ügyfeleink legszigorúbb elvárásainak is megfelelnek. Gyáregységeink számos országban megtalálhatóak, így az általuk kínált gyártókapacitások és szolgáltatások, nemzetközi partnereinknek világszerte rugalmasságot, megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak. Termelőüzemeink a „helyes gyártási gyakorlat” (GMP) követelményei szerint működnek, ezen felül termékeink megfelelnek a nemzetközi EP, USP és JP sztenderdek előírásainak. SCHOTT Hungary kft a Pharmaceutical Systems üzletág egyik legjelentősebb és legdinamikusabban fejlődő képviselője.
News, Trade Fairs & Events
25.
October
Trade fair Aircraft Interiors Expo Asia, Singapore, Malaysia, 25.10 - 27.10.2016
23.
October
Trade fair Algae Biomass Summit, Phoenix, United States, 23.10 - 26.10.2016
Kapcsolat
SCHOTT Hungary Kft.
Otto Schott utca 1
HU-9724 Lukácsháza, Páskert
E-Mail to SCHOTT+36 (0) 94 568 400